HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  PublicatiiPublicatii  FAQFAQ  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  Log inLog in  

Share | 
 

 Despre oraș

Go down 
AuthorMessage
Admin
Extreme User
Extreme User
avatar

Male
Number of posts : 225
Age : 38
Localizare : Craiova
Registration date : 2007-12-21

PostSubject: Despre oraș   13th November 2011, 05:17

FAQ ORAȘ :1. Ce este un oraș?

Orașele joacă un rol central în The West. În ele poți construi împreună cu alți jucători clădiri noi. Fiecare clădire nouă îți aduce ție și orașului tău avantaje mari. Poți fi membru doar într-un singur oraș. Pentru aceasta trebuie să te alături unui oraș existent sau să întemeiezi un oraș nou.


2. Cum întemeiez un oraș?

Pentru a înființa un oraș ai nevoie de 300 de dolari și de 80 de puncte de energie. Poți întemeia un oraș nou în orice loc marcat pe hartă cu un simbol albastru pentru întemeiere(imagine). Dacă ai destui dolari și destule puncte de energie poți întemeia un oraș în opt ore. Îți poți alege un nume de oraș pe care-l poți modifica și mai târziu. Fiecare nume de oraș este unic deci el poate aparține doar unui singur oraș.


3. Care sunt etapele întemeierii unui oraș?

Dacă aveți banii si energie necesara trebuie să căutați pe hartă acea lopată(vezi imaginea de mai sus). După ce ați ales în ce loc doriți să întemeiați orașul, apăsați click pe cerculețul cu lopata în mijloc.

Dacă totul este în regulă trebuie să va apară la fel ca in următoarea imagine:

Dacă rezultatul a fost ca în imaginea de mai sus apăsați pe butonul "Construire" iar în opt ore veți avea propriul dumneavoastră oraș.


3.1. Pot întrerupe construcția unui oraș?

Da, construcția unui oraș poate fi întreruptă oricând apăsând butonul X marcat cu roșu. Daca veți întrerupe construcția orașului veți primi înapoi atât banii cât și energia.3.2. Ce se întâmplă dacă nu am banii necesari?

Dacă nu aveți banii necesari nu veți putea construi orașul, dacă apăsați pe butonul "Construire" o să vă apară o eroare, ca în imaginea de mai jos:

3.3. Ce se întâmplă dacă nu am energia necesară?

Dacă nu aveți energia necesară nu veți putea construi orașul, dacă apăsați pe butonul "Construire" o să vă apară o eroare, ca în imaginea de mai jos:

4. Ce sunt orașele fantomă?

Orașele fantomă sunt orașe părăsite. În momentul în care ultimul locuitor părăsește un oraș, acesta se transformă într-un oraș fantomă.

În orașele fantomă nu se mai pot folosi clădirile. Hotelul și banca sunt închise și negustorii nu mai au marfă.


5. Cum reîntemeiez un oraș fantomă?

Poți reîntemeia un oraș fantomă. Ocuparea unui oraș fantomă te costă tot așa de mult ca și îmtemeierea unui oraș nou. Marele avantaj pe care îl ai dacă reîntemeizi un oraș fantomă este că ai deja clădiri construite. De exemplu dacă hotelul se află deja la nivelul 3 de contrucție, acesta va rămâne așa și după reîntemeiere. La reîntemeiere ți se va arăta numărul de puncte de construcție. Seiful orașului este întotdeauna gol după reîntemeiere.


5.1. Ce se întâmplă dacă nu am destui bani sau energie?

Dacă nu aveți destui bani sau energie o să vă apară aceași eroare ca atunci când doriti să întemeiați un oraș nou.

5.2. Ce se întâmplă dacă leșin într-un duel cu un NPC în timpul fondării orașului?

Dacă întemeiați un oraș și leșinați într-un duel cu un NPC, comanda de fondare se va anula si veți pierede atât banii cât și energia.


6. Cum devin membru al unui oraș?

Pentru a deveni membru al unui oraș poți să iți construiești propriul oraș ori să ceri invitație într-un oraș. Doar conducătorii unui oraș te pot invita. Deoarece The West este un joc de echipă, este foarte important să devii membru al unui oraș. La început este mai indicat să te alături unui oraș existent, în loc să întemeiezi tu unul. Cine vrea să întemeieze un oraș, ar fi bine să aibă deja ceva experiență in joc.


6.1. Unde văd dacă am primit invitație în oraș?

Dacă vreți să vedeți invitațiile primite, trebuie să vă uitati în meniul din stânga după butonul numit "Oraș", apoi apăsați click pe el, o să vi se deschidă o nou fereastră unde va trebui să apăsați pe "Arată invitațiile" și o să vă apară invitațiile primite.

7. După ce am devenit membrul unui oraș, ce fac?

Dacă v-ați creat propriul oraș va trebui să îl dezvoltați. La început nu veți avea multe clădiri,după cum puteți observa în imaginea de mai jos există câteva spații goale, acolo vor fi clădirile.

Dacă ați cerut invitație într-un oraș care este deja dezvoltat, în acele spații goale vor apărea clădiri, după cum puteți vedea în imaginea de mai jos au apărut noi clădiri. Puteți să vă duceți in acele clădiri și să faceți diverse cumpărături. În imaginea de mai jos este un oraș construit la maxim.

7.1. Cum pot dezvolta un oraș?

Toți jucătorii care aparțin unui oraș au posibilitatea să ajute la extinderea orașului, desigur , dacă acesta îndeplinește un anumit nivel de dificultate al clădirii. Cu toate acestea vă recomand să nu construiți dacă nu aveți "aprobare" de la primar/consilier și este recomandat ca doar Muncitorii să extindă clădirile.

Pentru a extinde o clădire intrați în Primărie --> Extindere alegețivă clădirea pe care doriți să o dezvoltați și dați Extindere.

Putem observa în imaginea de mai sus nivelul și progresul clădiri, un nivel al unei clădiri este gata atunci când în bara de progres este 100%. Locul unde bara de progres este 100% și închisă la culoare, înseamnă că acea clădire a ajuns la maximul de puncte,este finalizată.

Extinderea unei clădiri este asemănătoare cu lucrul la o muncă. Aveți 5 îndemânări specifice care trebuie să depașească suma de dificultate a clădirii, pentru a putea dezvolta o clădire trebuie să aveți minim 1 punct de lucru. Extinderea unei clădiri costă în funcție de cât timp construiești, pentru 30 de minute va trebui să platiți din banii personali sau ai băncii 60$ , pentru 1 oră vă trebuie 120$ iar pentru 2 ore 240$.
Back to top Go down
http://frozen-network.forumz.ro
Admin
Extreme User
Extreme User
avatar

Male
Number of posts : 225
Age : 38
Localizare : Craiova
Registration date : 2007-12-21

PostSubject: Re: Despre oraș   13th November 2011, 05:31

8. Ce drepturi au locuitorii unui oraș?

Oirce jucător care face parte dintr-un oraș primește cate un grad. Exista 3 grade pe care doar primarul si consilerii le pot oferii.

1. Cetățean
2. Consilier
3. Primar

8.1. Ce drepturi are un cetățean?

Un locuitor fără funcție(cetățean) poate să iși depună banii în bancă plătind o taxă mai mică, să doarmă gratuit în hotelul orașului, să vadă log-ul orașului, să vadă membrii, cât au donat și poate cumpăra iteme din oraș la un preț mai mic.

8.2. Ce drepturi are un consilier?

Avantajul de a fi consiler pe lângă cele ale unui locuitor normal este acela că aveți dreptul de a invita noi jucători, să modificați descrierea orașului, să stergeți steagul orașului, puteți să concediați membrii. Dacă orașul deține si un fort, consilierul are dreptul de a lansa atacuri asupra altor forturi și mai pot debloca nivele la clădirile din fort.

8.3. Ce drepturi are un primar?

Avantajul de a fi primar pe lângă cele ale unui locuitor normal este că aveți dreptul de a invita noi jucători, puteți să vă numiti adjuncți, să modificați descrierea, să stergeți steagul orașului, să modificați steagul orașului, puteți chiar să concediați persoanele care fac parte din oraș. Dacă orașul deține si un fort, primarul poate invita și concedia orașe în fort, mai pot să lanseze atacuri asupra fortului și pot debloca nivele la clădirile din fort.


9. Ce clădiri are orașul?

Orașul are 9 clădiri care le puteți extinde, iar în total și cu cele care nu pot fi extinse sunt 13 clădiri.

1.Primărie (Puteți să o extindeți)
2.Locuințe (Puteți să le extindeți)
3.Bancă (Puteți să o extindeți)
4.Șerif (Puteți să îl extindeți)
5.Hotel (Puteți să îl extindeți)
6.Armurier (Puteți să îl extindeți)
7.Croitor (Puteți să îl extindeți)
8.Magazin (Puteți să îl extindeți)
9.Cioclu (Puteți să îl extindeți)
10.Biserica
11.Telegrame
12.Saloon
13.Indicator


9.1. Ce rol are primăria?

Primăria este locul unde se întâlnesc toți locuitorii orașului. Aici pot fi construite clădirile și pot fi invitați membri noi.

Cu cât nivelul de dezvoltare al primăriei este mai ridicat, cu atât mai ușor va fi să construiești clădiri noi în oraș. Dificultatea de construcție a unei clădiri noi scade cu cinci puncte pentru fiecare nivel în plus al primăriei. Nivelul maxim de dezvoltare este 10.


9.2. Ce rol au locuintele

Fiecare oraș are nevoie de cât mai multe locuințe pentru a putea invita mai mulți jucători. Nu poți apăsa pe această clădire. Cu fiecare nivel de construcție al locuințelor unui oraș pot fi invitați 5 locuitori noi. Nivelul maximal pentru locuințe este zece.

9.2.1 Câți locuitori pot avea la fiecare nivel al locuințelor?

Nivel 1: 5 Locuitori
Nivel 2: 10 Locuitori
Nivel 3: 15 Locuitori
Nivel 4: 20 Locuitori
Nivel 5: 25 Locuitori
Nivel 6: 30 Locuitori
Nivel 7: 35 Locuitori
Nivel 8: 40 Locuitori
Nivel 9: 45 Locuitori
Nivel 10: 50 Locuitori


9.3. Ce rol are banca?

La bancă îți poți depune banii în siguranță. Numai acești bani sunt siguri în cazul unui duel. Banii depuși la bancă nu trebuie ridicați de pe contul tău dacă vrei să-i folosești. Poți cumpăra obiecte și din alt oraș direct cu acești bani. Dacă nu mai ai bani lichizi vor fi luați bani din bancă de pe contul tău. .

Cu fiecare nivel de construcție al băncii, scade si taxa de depunere în bancă. Nivelul maxim de dezvoltare este 10.

La bancă poți depune bani și în seiful orașului.

9.3.1 Care sunt taxele?

Dacă vei depune bani în altă bancă decât cea a orașului tău vei fi taxat cu 20% indiferent de nivelul clădirii.

Nivel 01: 13% taxă
Nivel 02: 12% taxă
Nivel 03: 11% taxă
Nivel 04: 10% taxă
Nivel 05: 09% taxă
Nivel 06: 08% taxă
Nivel 07: 07% taxă
Nivel 08: 06% taxă
Nivel 09: 05% taxă
Nivel 10: 04% taxă


9.4. Ce rol are șeriful?

Șeriful trebuie să scadă criminalitatea în oraș. Această funcție nu este încă implementată.


9.5. Ce rol are hotelul?

În hotel poți dormi. În timpul somnului îți regenerezi mai repede punctele de energie și de viață. În timp ce dormi nu poți fi provocat la duel. Dacă leșini în timpul unui job sau în timpul unui duel te vei trezi într-un hotel în orașul tău. Cu cât este mai înalt nivelul de construcție al hotelului, cu atât mai bune vor fi și camerele. Este adevărat că și prețul unei camere va fi mai ridicat, dar într-o cameră mai bună te regenerezi mai repede. Nivelul maxim de dezvoltare al hotelului este cinci.


9.6. Ce pot face și ce pot găsi la Croitor/Magazin/Armurier ?

De la magazin, croitor sau armurier puteti cumpăra diverse iteme. Pentru a cumpăra ceva, trebuie doar să apăsați pe ceea ce doreiti și să confirmați plata. Banii vi se retrag automat și obiectul îl veți găsi în inventar.

Trebuie să te afli în orașul în care se află magazinul/croitorul/armurierul, pentru a putea cumpăra ceva. Pentru a ajunge în oraș, poți apăsa pe indicator.

Avantajul unor magazine proprii constă în faptul că locuitorii orașului tău vor plăti de de patru ori mai puțin fată de ceilalți jucători care vor plăti de patru ori mai mult.

9.6.1. Magazin

Magazinul vinde coliere și animale.

Magazinul primește marfă tot mai bună cu fiecare nivel de dezvoltare. Ce fel de marfă primește nu se știe niciodată. În fiecare oraș vei găsi alte coliere. Totuși nu fiecare nivel oferă produse noi. Nivelul maxim de dezvoltare este nivelul 10.

Coliere

Colierele sau banderole, cravate sau bijuterii. Le poți cumpăra de la magazin. Prin ele îți poți îmbunătății atributele și indemânările.

Animale de călărit

Animalele de călărit sunt măgari sau cai, care îți oferă un bonus de mobilitate. Cu un animal de călărit poți înainta mai rapid pe hartă.9.6.2. Croitor

Croitorul este un magazin. Aici poți cumpăra pălării, îmbrăcăminte și încălțăminte

Croitorul îți poate oferi cu fiecare nivel nou de construcție lucruri noi. Ce fel de lucruri noi va primi este ales întâmplător. Deci vei găsi în fiecare oraș alte lucruri de cumpărat de la croitor. Acesta nu va primi cu fiecare nivel nou obiecte noi de fiecare fel. Nivelul maxim de dezvoltare este 10.

Pălării

Există pălării, baticuri sau căciuli. Le poți cumpăra de la croitor. Prin ele îți poți îmbunătății atributele și indemânările.

Îmbrăcăminte

Îmbrăcămintea poate fi un tricou, o jachetă sau un palton. Le poți cumpăra de la croitor. Prin ele îți poți îmbunătății atributele și indemânările.

Încălțăminte

Încălțămintea o poți cumpăra de la croitor. Aceștea îți pot îmbunătății atributele și îndemânarea. Dacă ai mai mulți pantofi vei avea și mai multă perseverență.

9.6.3. Armurier

Armurierul este și el un magazin. De la el poți cumpăra arme pentru duel dar și arme de bătălie.

Cu fiecare nivel de construcție primește și armurierul arme noi. Nivelul maxim de construcție este 15.

Arme pentru duel

Armele de duel sunt arme albe sau arme de foc. Prin ele îți poți îmbunătății atributele și indemânările. Acestea au și o anumită putere de distrugere. Ele scad punctele de viață ale adversarului într-un duel. Le poți cumpăra de la armurier.

Arme de bătălie.

Armele de bătălie sunt arcuri și puști. Prin ele îți poți îmbunătăți atributele și îndemânările. Ele au și o putere de distrugere. Această valoare va fi scăzută din punctele de viață ale adversarului. Le poți cumpăra de la armurier. Nu poți folosi armele de bătălie pentru dueluri..


9.7. Ce rol are cioclu?

Cioclul este necesar, pentru a putea provoca alți jucători la duel. Dar chiar dacă nu ai un cioclu poți fi provocat de alți jucători la duel. Cioclul are doar un nivel.


9.8. Ce rol are biserica?

În biserică te poți ruga. Avantajul rugăciunilor este secret și nu-l vei găsi nici în ajutorul jocului și nici pe forum. Nici prin sistemul de suport nu vei primi răspuns la această întrebare.
Rugăciunea durează 15 minute. Nu trebuie să te rogi în permanență.


9.9. Ce rol are salonul?

Saloonul are două funcțiuni. În saloonul orașului tău poți primi și accepta misiuni. În orașele străine poți provoca alți jucători la duel.


9.10. Ce rol are indicatorul?

Indicatorul îți oferă posibilitatea de deplasare într-un oraș.10. Cum administrez un oraș?

Puteți să administrați un oraș intrând la Primărie --> Administrare.

11. După ce termin de construit orașul ce fac?

După ce ați finalizat orașul puteți să vă apucați să construiți sau să cuceriți forturi. Pentru mai multe informații despre forturi accesați tutorialul despre forturi.


12. Ce se întâmplă dacă orașul ramâne fără locuitori?
Dacă și ultimul locuitor va părăsi orașul, acesta va deveni oraș fantomă.

Back to top Go down
http://frozen-network.forumz.ro
 
Despre oraș
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: The West :: The West .ro :: F.A.Q-
Jump to: