HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  PublicatiiPublicatii  FAQFAQ  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  Log inLog in  

Share | 
 

 Ghid : Cum să-ti pui o semnătură pe forum!

Go down 
AuthorMessage
Admin
Extreme User
Extreme User
avatar

Male
Number of posts : 225
Age : 38
Localizare : Craiova
Registration date : 2007-12-21

PostSubject: Ghid : Cum să-ti pui o semnătură pe forum!   13th November 2011, 07:44

Ghid : Cum să-ti pui o semnătură pe forum!


Cu ajutorul acestui tutorial o să învățați cum să vă puneți o semnătură cu statisticile dumneavoastră pe forum, dar și cum să vă puneți o semnatură obișnuită.

Pentru început vă voi arăta cum să vă puneți o semnătura cu detaliile dumneavoastră din joc. Primul pas pe care trebuie să îl facem este să ne logăm pe The-West, nu contează lumea. După ce v-ați logat dați clic pe “Setări” ca în imagine.

După ce ați dat clic pe “Setări” trebuie să vi se deschidă o fereastră, ca în imaginea de mai jos.

Acuma după ce vi s-a deschis această fereastră trebuie să selectați de sus “Semnătura” este lângă “Text propriu”, dacă nu vă descurcați uitați-vă în imaginea de mai jos unde este pus cursorul, puneți și dumneavoastră cursorul acolo și apăsați click.

După ce ați dat click pe “Semnătura” vi sa deschis o nouă fereastră, cu 3 imagini.

Acuma trebuie să vă alegeți modelul de semnătură pe care vi-l doriți, eu am selectat prima versiune dar dumneavoastră puteți să selectați ce semnătură doriți. Dacă doriți să vă adăugați un text propriu pe semnătură, puteți scrie in prima căsuță, cea goală, după ce ați scris ce ați dorit apăsați “OK”, eu nu voi scrie nimic.

După ce v-ați selectat semnătura pe care o doriți apăsați pe al doilea clic de la mouse (clic doi), va apărut o listă, selectați “Copy”.

După ce ați copiat codul intrați pe forum la “Panou de control”.

Acuma ați intrat in panoul dumneavoastră de control, căutați “Settings & Options” , mai jos trebuie să fie și “Editează semnătura”.
Dați click pe “Editează semnătura”, în acea căsuță apăsați pe al doilea click de la mouse (clic doi) și selectați din acea listă “Paste”. După ce ați dat click pe “Paste” apăsați pe “Save Signature” și gata, aveți semnătura dumneavoastră cu statisticile personale.

[img]https://redcdn.net/ihimizer/img41/2028/99936728.png/[img]


Pentru a vă pune o altă semnatură care nu are legătură cu jocul, copiați linkul imaginii și incadrați-l între tagurile iar dacă vreți să scrieți ceva, se face la fel ca și când postați ceva. Desigur după ce ați făcut o modificare este mai bine să apăsați mai întâi pe “Preview Signature” pentru a vedea modificările, iar abia apoi dacă vă place apăsați pe “Save Signature”.
Pentru a vă pune un “Spoiler” intrați tot in “Panou de control-->Editează semnătura”, apăsați pe ultimul buton din rândul de jos, apăsați pe butonul acesta imagine, acuma vi s-a deschis o nouă fereastră.

Back to top Go down
http://frozen-network.forumz.ro
 
Ghid : Cum să-ti pui o semnătură pe forum!
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Ghid evantaie.
» www.lent.ro/forum

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: The West :: The West .ro :: F.A.Q-
Jump to: