HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  PublicatiiPublicatii  RegisterRegister  Log inLog in  

Share
 

 Regulament

Go down 
AuthorMessage
CorradoCattany
User
User
CorradoCattany

Male
Number of posts : 10
Age : 38
Localizare : Paris
Registration date : 2013-09-07

Regulament Empty
PostSubject: Regulament   Regulament Alarm-1022nd September 2013, 05:44

1. Staff Members.

1.1 Atitudinea necorespunzatoare / BL / lipsa de respect catre oricare membru al echipei de admini este strict interzisa.
Pedeapsa: banchat / disconnect, respectiv ban sau ban ip in cazuri extreme.
1.2 Orice amenintari catre orice membru al echipei de admini strict interzise.
Pedeapsa: delete account, si banip in cazuri extreme.
1.3 Aveti obligatia de a colabora cu adminii, de a arata iteme daca acest lucru va este cerut, si in general in orice situatie. Adminii nu va vor cere niciodata parola contului.
1.4 Sunteti obligati sa va opriti din orice actiune ostila impotriva altor jucatori atunci cand un GM apare in apropierea voastra. In mod special atunci cand actiunea este dirijata catre cel care a chemat GM-ul.
Pedeapsa: ban 3 zile.
1.5 Nu aveti voie sa mintiti membrii echipei de admini.
Pedeapsa: ban de la 7 zile la o luna.
1.6 Este interzis sa va dati drept membri ai Staff-ului, prieteni sau cunostinte ale celor care fac parte din Staff.
Pedeapsa: suspend 10 zile, sau cont sters in cazuri extreme.
1.7 Cand sunteti nemultumiti de comportamentul sau decizia unui admin aveti obligatia de a discuta problema cu adminul respectiv pt incercarea unei solutionari iar mai apoi, in cazul in care continuati sa fiti nemultumiti puteti formula o plangere [You must be registered and logged in to see this link.] .
Prin membrii echipei ne referim la toti Administratorii si la toti Game Masterii (GM-ii) serverului. Aceste reguli se aplica peste tot, inclusiv pe joc, pe forum .

2. KS/stationare la party full

2.1 Party full e considerat un party format din 4 sau 5 playeri.
2.2 Un jucator poate sta singur pe spot atata timp cat spotul nu este ocupat de un party full.
2.3 Nu se considera ks cazul in care un jucator sau un party incomplet vine si trage peste alt jucator sau alt party incomplet.
2.4 Un jucator sau un party incomplet sunt obligati sa paraseasca spotul daca acesta e revendicat de un party full.
2.5 In cazul in care un jucator sau party incomplet refuza sa plece, face ks, stationeaza sau face pk pe un spot ocupat de un party full, jucatorul sau intreg party-ul incomplet va primi ban.
2.6 In cazul unui KS/take ilegal (party full/incomplet face ks/take unui party full) vor fi pedepsiti toti membrii party-ului care a gresit.
2.7 In cazul tarcurilor din arena, toti jucatorii din party trebuie sa fie prezenti in incinta tarcului. In cazul spoturilor de pe alte harti, componenta party-ului trebuie sa fie prezenta pe spot, si vizibila in print.
2.8 Pentru reclamatii, trebuie facut un print cu party-ul full singur pe spot, si printuri suplimentare cu 3 minute de ks/stationare.
2.9 Printurile pentru KS/stationare pot fi facute doar dupa ce ati avertizat jucatorul/jucatorii sa se opreasca din KS/sa paraseasca spotul. Nu este obligatoriu sa raspundeti cand sunteti provocati, dar daca nu le ziceti nimic, nu le puteti da ban.

3. KS/PK Golden

3.1 Cel care ajunge primul la golden castiga dreptul asupra acestuia. Pierde acest drept doar in cazul in care este omorat de golden/alt mob in timp ce il ataca.
3.2 Un jucator (party) nu poate ataca mai multi goldeni simultan. Daca un jucator trage in mai multi goldeni in acelasi timp si apare alt jucator, el este obligat sa renunte la area attack si sa se concentreze asupra unui singur golden.
3.3 Trebuie facute cel putin 2 printuri: 1) cand gasiti goldenul 2) cand vi se face ks/pk sau sunteti furat. Fara aceste printuri reclamatia nu este luata in considerare.

4. Scammeri/Santaj

4.1 Orice incercare de a insela un jucator prin trade va fi sanctionata.
4.2 Este strict interzis santajul de orice fel.
4.3 Pentru a putea dovedi acest lucru aveti nevoie de printuri cu tradeul si/sau discutia de negociere a pretului.

5. Cheating

5.1 Este interzisa folosirea oricarui tip de aplicatie de tip hack/cheat.
5.2 Cei care sunt prinsi folosind un astfel de program vor avea contul sters si ban pe IP.
5.3 NU se accepta explotarea bug-urilor jocului! Cu sau fara programe ajutatoare (hackuri) exploatarea unui bug este ILEGALA!


6. Reclama

6.1 Publicitate/reclama la alte servere (de MU si nu numai) in joc duce instant la: filtrarea adresei/clasei IP.

7. Regula AFK

7.1 Un jucator poate lasa singur afk pe un spot atata timp cat nu face KS unui party full.
7.2 Un party full, dar AFK pierde orice drept asupra spotului, daca acesta este revendicat de alt party full, dar ON.
7.3 Party full, dar AFK inseamna ca absolut toti din cei 4/5 jucatori aflati in party sunt afk.
7.4 In cazul in care un party full si ON vrea sa revendice un spot ocupat de un party full, dar AFK, sunt nevoiti sa cheme un GM pe spot si sa ceara disconnect la cei AFK. Daca niciunul dintre membrii party-ului AFK nu raspunde in decurs de 5 minute, GM-ul le poate da disconnect.
7.5 In cazul in care nici un admin nu este online, atunci PM-ul sau oricare alt membru al partyului ON care vrea sa revendice spotul are obligatia de a face screenuri: 1 - cand vin pe spot si intreaba daca party-ul este afk, 2 - la 5 min dupa primul print cu F4 maxim in care sa se vada cum au continuat sa intrebe si nimeni nu a raspuns, 3 - print singuri pe spot dupa ce acesta a fost eliberat prin pk sau mutarea party-ului afk. Daca partyul afk revine dupa o perioada, acesta nu mai are niciun drept asupra spotului.
7.6 Daca nu aveti party full in momentul in care incercati preluarea spotului veti fi sanctionati.

8. Limbaj inadecvat (BL)

8.1 In cazul BL (Limbaj inadecvat) se aplica regula bunului simt, BL-ul fiind interzis si sanctionat prin ban sub orice forma, chiar si prescurtata..

Sanctiuni: Pentru incalcarea regulilor mentionate in acest regulament, jucatorii vor fi sanctionati dupa cum urmeaza:

prima abatere: ban 3 zile
a doua abatere: ban 7 zile
a treia abatere: ban 10 zile
a patra abatere: ban 15 zile
a cincea abatere: unlimited
PS: pentru cererea printurilor incriminatoare, prin care se dovedeste corectitudinea banului : dublarea banului

Important: Pedepsele mentionate in regulament sunt pedepsele MINIME pentru ofensele mentionate. Adminii pot mari pedeapsa daca vor considera necesar acest lucru. Un ban unlimited, este un ban pe o perioada nedefinita. Acest ban poate fi sau nu poate fi scos.
In orice alta situatie neprevazuta aici, moderatorii au intotdeauna ultimul cuvant. Nu raspundem de itemele furate, respectiv conturile "sparte" , responsabilitatea dvs fiind sa pastrati confidentialitatea contului dumnevoastra , respectiv parola , userul .
Back to top Go down
 
Regulament
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Frozen Server`s :: KlubZone MuOnline 97d-
Jump to: