HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  PublicatiiPublicatii  RegisterRegister  Log inLog in  

Share
 

 Cinci MISTERE nerezolvate din TRIUNGHIUL BERMUDELOR

Go down 
AuthorMessage
dementu
Power User
Power User
dementu

Male
Number of posts : 76
Age : 38
Localizare : Craiova
Registration date : 2007-12-23

Cinci MISTERE nerezolvate din TRIUNGHIUL BERMUDELOR Empty
PostSubject: Cinci MISTERE nerezolvate din TRIUNGHIUL BERMUDELOR   Cinci MISTERE nerezolvate din TRIUNGHIUL BERMUDELOR Alarm-1020th November 2013, 07:34

Cinci MISTERE nerezolvate din TRIUNGHIUL BERMUDELORTriunghiul Bermudelor, zona geografică din Atlanticul de Nord mărginită de Insulele Bermude, Puerto Rico şi Fort Lauderdale, Florida, continuă să-i fascineze pe oamenii de ştiinţă şi pe investigatorii fenomenelor paranormale datorită întâmplărilor bizare care s-au întâmplat aici. Site-ul 2leep.com a realizat un top al acestora:


Cinci MISTERE nerezolvate din TRIUNGHIUL BERMUDELOR Piramida_misterioasa_53202400


1. Pe 28 decembrie 1948, căpitanul Robert Lindquist a decolat de pe aeroportul San Juan, Puerto Rico, cu alţi doi membri ai echipajului şi cu 29 de pasageri la bord, cu destinaţia Miami. Când s-a apropiat la circa 80 de kilometri de Miami, Lindquist le-a cerut indicaţii de aterizare reprezentanţilor aeroportului, după care n-a mai răspuns la mesajele acestora. Avionul a dispărut şi n-a mai fost găsit niciodată.

2. Sulphur Queen, un vas cu o lungime de 160 de metri, a fost construit iniţial ca petrolier, însă ulterior a suferit modificări care i-au permis să transporte sulf. Pe 3 februarie 1963, pe când se afla la 370 de kilometri de New Orleans, nava a dispărut pur şi simplu, ca înghiţită de ape. Două săptămâni mai târziu, un fragment dintr-o barcă de salvare, o vestă de salvare şi o vâslă ruptă au fost aduse de apă pe o plajă din Florida.

3. Cazul USS Cyclops reprezintă cea mai mare pierdere umană suferită de Garda de Coastă a Statelor Unite cu o navă  fără capacităţi de luptă. În martie 1918, nava cu peste 300 de membri ai echipajului a dispărut în timp ce naviga prin Triunghiul Bermudelor. O operaţiune de căutare de amploare a fost declanşată, însă nava n-a mai fost găsită niciodată.

4. Unul dintre cele mai mari mistere legate de Triunghiul Bermudelor îl reprezintă dispariţia a cinci avioane militare americane pe 5 decembrie 1945, în timpul unei misiuni de antrenament. Piloţii au comunicat prin radio faptul că s-au confruntat cu fenomene misterioase. "Nu putem identifica vestul. Totul e dat peste cap. Nu ne dăm seama de direcţia în care înaintăm. Totul arată ciudat, până şi oceanul". Ultimele cuvinte rostite de un pilot au uluit autorităţile americane: "Ne apropiem de un zid ca de spumă de apă. Ne-am rătăcit complet".


5. Mai mulţi pasionaţi de fenomenele paranormale susţin că o piramidă de cristal mai mare decât cea a lui Keops din Egipt se află pe fundul oceanului în Zona Triunghiului Bermudelor şi că aceasta ar fi fost descoperită în anii '60 de către un scafandru care făcea explorări în zonă. Autorătiţile americane păstrează tăcerea deşi ştiu de existenţa acestei piramide, spun amatorii de teorii conspiraţioniste.


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/cinci-mistere-nerezolvate-din-triunghiul-bermudelor_1018196.html#ixzz2lCUBmMfs

_________________

Cinci MISTERE nerezolvate din TRIUNGHIUL BERMUDELOR H6w
Back to top Go down
http://frozen-network.tk
 
Cinci MISTERE nerezolvate din TRIUNGHIUL BERMUDELOR
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Diverse :: Diverse ( Sundries )-
Jump to: