HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  PublicatiiPublicatii  FAQFAQ  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  Log inLog in  

Share | 
 

 Cinci MISTERE nerezolvate din TRIUNGHIUL BERMUDELOR

Go down 
AuthorMessage
dementu
Power User
Power User
avatar

Male
Number of posts : 76
Age : 38
Localizare : Craiova
Registration date : 2007-12-23

PostSubject: Cinci MISTERE nerezolvate din TRIUNGHIUL BERMUDELOR   20th November 2013, 07:34

Cinci MISTERE nerezolvate din TRIUNGHIUL BERMUDELORTriunghiul Bermudelor, zona geografică din Atlanticul de Nord mărginită de Insulele Bermude, Puerto Rico și Fort Lauderdale, Florida, continuă să-i fascineze pe oamenii de știință și pe investigatorii fenomenelor paranormale datorită întâmplărilor bizare care s-au întâmplat aici. Site-ul 2leep.com a realizat un top al acestora:
1. Pe 28 decembrie 1948, căpitanul Robert Lindquist a decolat de pe aeroportul San Juan, Puerto Rico, cu alți doi membri ai echipajului și cu 29 de pasageri la bord, cu destinația Miami. Când s-a apropiat la circa 80 de kilometri de Miami, Lindquist le-a cerut indicații de aterizare reprezentanților aeroportului, după care n-a mai răspuns la mesajele acestora. Avionul a dispărut și n-a mai fost găsit niciodată.

2. Sulphur Queen, un vas cu o lungime de 160 de metri, a fost construit inițial ca petrolier, însă ulterior a suferit modificări care i-au permis să transporte sulf. Pe 3 februarie 1963, pe când se afla la 370 de kilometri de New Orleans, nava a dispărut pur și simplu, ca înghițită de ape. Două săptămâni mai târziu, un fragment dintr-o barcă de salvare, o vestă de salvare și o vâslă ruptă au fost aduse de apă pe o plajă din Florida.

3. Cazul USS Cyclops reprezintă cea mai mare pierdere umană suferită de Garda de Coastă a Statelor Unite cu o navă  fără capacități de luptă. În martie 1918, nava cu peste 300 de membri ai echipajului a dispărut în timp ce naviga prin Triunghiul Bermudelor. O operațiune de căutare de amploare a fost declanșată, însă nava n-a mai fost găsită niciodată.

4. Unul dintre cele mai mari mistere legate de Triunghiul Bermudelor îl reprezintă dispariția a cinci avioane militare americane pe 5 decembrie 1945, în timpul unei misiuni de antrenament. Piloții au comunicat prin radio faptul că s-au confruntat cu fenomene misterioase. "Nu putem identifica vestul. Totul e dat peste cap. Nu ne dăm seama de direcția în care înaintăm. Totul arată ciudat, până și oceanul". Ultimele cuvinte rostite de un pilot au uluit autoritățile americane: "Ne apropiem de un zid ca de spumă de apă. Ne-am rătăcit complet".


5. Mai mulți pasionați de fenomenele paranormale susțin că o piramidă de cristal mai mare decât cea a lui Keops din Egipt se află pe fundul oceanului în Zona Triunghiului Bermudelor și că aceasta ar fi fost descoperită în anii '60 de către un scafandru care făcea explorări în zonă. Autorătițile americane păstrează tăcerea deși știu de existența acestei piramide, spun amatorii de teorii conspiraționiste.


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/cinci-mistere-nerezolvate-din-triunghiul-bermudelor_1018196.html#ixzz2lCUBmMfs

_________________


Back to top Go down
http://frozen-network.tk
 
Cinci MISTERE nerezolvate din TRIUNGHIUL BERMUDELOR
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Diverse :: Diverse ( Sundries )-
Jump to: