HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  PublicatiiPublicatii  RegisterRegister  Log inLog in  

Share
 

 Top 5 cei mai periculoși viruși informatici

Go down 
AuthorMessage
CorradoCattany
User
User
CorradoCattany

Male
Number of posts : 10
Age : 38
Localizare : Paris
Registration date : 2013-09-07

Top 5 cei mai periculoși viruși informatici Empty
PostSubject: Top 5 cei mai periculoși viruși informatici   Top 5 cei mai periculoși viruși informatici Alarm-1023rd November 2013, 05:19

Top 5 cei mai periculoși viruși informatici .    Odată cu apariția calculatoarelor si, ulterior, a rețelelor de calculatoare au început să apară și să se răspândească și virușii informatici, producând pagube însemnate prin compromiterea datelor stocate pe computere.

Pe locul 5 se află virusul Netsky.  A fost primul virus care a atacat alți viruși, uneori eliminându-i complet de pe PC-urile infectate, dar care răspândit prin email cu atașament, virusul scana întregul computer pentru adrese de email și era trimis apoi la toate cele găsite.


Top 5 cei mai periculoși viruși informatici Netsky


Locul 4 este ocupat de Melissa, un virus care, transmis prin spam, a închis complet serverele de mail Microsoft și Intel. Scopul virusului nu a fost un atac asupra serverelor, însă răspândirea lui extrem de rapidă a dus la o supraîncărcare nemaîntâlnită a acestora.

Top 5 cei mai periculoși viruși informatici Melissa


Pe al treilea loc se află Wimad, un virus ce se răspândește cu ajutorul unei rețele de site-uri infectate, ce îl face să fie cel mai des întâlnit troian de pe Internet.

Top 5 cei mai periculoși viruși informatici Wimad


Locul al doilea este ocupat de Trojan.Clicker.CM. Acesta deschide în browserul utilizatorului ferestre cu reclame, fără a cere permisiune. Mai mult, poate trece cu ușurință dincolo de protecția oferită de Norton Internet Security Pop-up Blocker.

Top 5 cei mai periculoși viruși informatici Trojan.Clicker.CM_


Primul loc în topul celor mai periculoși viruși informatici se află MacSecurity, un virus ce are 5 variate periculoase: MacDefender, MacGuard, MacProtector, MacShield si MacSecurity și folosește aplicații prin care fură bani de la utilizatori prin link-uri false.


Top 5 cei mai periculoși viruși informatici MacShield-alerthttp://blog.likeit.ro/top-5-cei-mai-periculosi-virusi-informatici
Back to top Go down
 
Top 5 cei mai periculoși viruși informatici
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Diverse :: Diverse ( Sundries )-
Jump to: