HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  PublicatiiPublicatii  RegisterRegister  Log inLog in  

Share
 

 Schimbarea facuta de WhatsApp cu ultimul update.

Go down 
AuthorMessage
CorradoCattany
User
User
CorradoCattany

Male
Number of posts : 10
Age : 38
Localizare : Paris
Registration date : 2013-09-07

Schimbarea facuta de WhatsApp cu ultimul update. Empty
PostSubject: Schimbarea facuta de WhatsApp cu ultimul update.   Schimbarea facuta de WhatsApp cu ultimul update. Alarm-109th November 2014, 04:54

Schimbarea facuta de WhatsApp cu ultimul update. Ce poti vedea de acum incolo


De acum, va fi mai greu sa ignori mesajele pe WhatsApp sau sa spui ca ai ratat vreunul

Ultimul update al aplicatiei disponibila pentru toate smartphone-urile de pe piata, WhatsApp, ofera posibilitatea de a vedea daca o persoana careia i-ai trimis un mesaj l-a receptionat si l-a citit. O singura bifa gri semnifica faptul ca mesajul a fost trimis, doua bife semnifica faptul ca mesajul a ajuns la destinatie si doua bife albastre arata ca acel mesaj a fost citit.

Mai mult, daca tii apasat pe un mesaj, poti vedea informatii despre acesta, inclusiv exact ora la care mesajul a fost citit. Inainte de acest update, existau doar 2 tipuri de bife - unul singur gri si doua gri.

Intr-o discutie cu mai multe persoane, cele doua bife devin albastre cand toti cei implicati au citit mesajul. Acest update a aparut pe iOS, Android, Windows Phone, Nokia S40, Nokia S60 si Blackberry 10.

Cei de la WhatsApp incearca si sa-i linisteasca pe cei care ar putea fi ingrijorati ca mesajul lor nu a fost trimis si citit: "Daca apare un singur semn langa mesaj, nu exista nimic in neregula cu telefonul tau sau cu aplicatia. Exista mai multe motive pentru care mesajul tau a fost trimis, dar nu a ajuns la partenerul de conversatie. Telefonul acestuia poate fi inchis, ar putea avea probleme cu reteau sau cu internetul pe telefon sau ar putea sa fi vazut notificarea pe telefon, dar nu au deschis aplicatia, acest lucru intamplandu-se mai ales daca acest foloseste un iPhone" au spus acestia.

In acest moment, nu exista posibilitatea de a dezactiva aceasta noua caracteristica a aplicatiei. WhatsApp apartine de Facebook, ce are o caracteristica similiara pe messenger .http://www.yoda.ro/mobile/schimbarea-facuta-de-whatsapp-cu-ultimul-update-ce-poti-vedea-de-acum-incolo.html
Back to top Go down
 
Schimbarea facuta de WhatsApp cu ultimul update.
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» GTA.PLAYINFERNO.NET - BIG UPDATE - GTA.PLAYINFERNO.NET

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Diverse :: Diverse ( Sundries )-
Jump to: