HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  PublicatiiPublicatii  RegisterRegister  Log inLog in  

Share
 

 Un adolescent de 13 ani a rezolvat problema

Go down 
AuthorMessage
puidedrakk
User
User


Male
Number of posts : 1
Age : 26
Localizare : Timisoara
Registration date : 2007-12-24

Un adolescent de 13 ani a rezolvat problema  Empty
PostSubject: Un adolescent de 13 ani a rezolvat problema    Un adolescent de 13 ani a rezolvat problema  Alarm-1013th December 2014, 13:23

Un adolescent de 13 ani a rezolvat problema cu care se confruntă 300 de milioane de oameni. O companie de miliarde i-a cumpărat ideea .


Shubham Banerjee are doar 13 ani, dar este recunoscut în lumea întreagă ca unul dintre cei mai promiţători antreprenori. Tânărul născut în Belgia este CEO al Braigo Labs, o companie care produce imprimante pentru oamenii orbi.

Ideea i-a venit în urmă cu un an, atunci când a găsit un flyer care promova o strângere de fonduri pentru oamenii orbi. Întrebându-se cum pot aceştia citi, el a aflat despre limbajul Braille şi cât de complicat este procesul de printare a cărţilor pentru cei care suferă de această deficienţă.

"Când am aflat cât costă o imprimantă Braille, nu mi-a venit să cred", a povestit Banerjee celor de la Business Insider. "Am vrut să îi ajut pe oameni, aşa că am încercat să construiesc un dispozitiv din materialele pe care le aveam la dispoziţie."


http://www.zf.ro/business-international/un-adolescent-de-13-ani-a-rezolvat-problema-cu-care-se-confrunta-300-de-milioane-de-oameni-o-companie-de-miliarde-i-a-cumparat-ideea-13717062
Back to top Go down
 
Un adolescent de 13 ani a rezolvat problema
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Diverse :: Diverse ( Sundries )-
Jump to: