HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  PublicatiiPublicatii  FAQFAQ  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  Log inLog in  

Share | 
 

 Scenariul noului film "James Bond", furat

Go down 
AuthorMessage
orlandoo
User
User


Number of posts : 1
Registration date : 2007-12-27

PostSubject: Scenariul noului film "James Bond", furat   14th December 2014, 06:53

Scenariul noului film "James Bond", furat de pirații cibernetici, în atacul comis asupra Sony Pictures .


Scenariul filmului "SPECTRE", noul lungmetraj din franciza "James Bond", a fost furat de pirații cibernetici, în timpul atacului comis de aceștia asupra serverelor studiourilor Sony, informează Reuters.
Producătorii filmelor cu agentul 007 spun că au aflat abia sâmbătă faptul că o versiune timpurie a scenariului pentru "SPECTRE" se afla printre materialele furate și date publicității de pirații cibernetici care au reușit să acceseze calculatoarele și serverele studiourilor Sony.

"Eon Productions este îngrijorată că o terță parte care a primit acel scenariu furat ar putea să încerce să îl publice integral sau să publice fragmente din el", a precizat această companie de producție cinematografică într-un comunicat, precizând cu această ocazie că scenariul în cauză este protejat de legea drepturilor de autor din Marea Britanie.

Filmul "SPECTRE", cu Daniel Craig în rolul principal, va fi lansat pe marile ecrane pe 6 noiembrie 2015. Filmările au început în această lună, la puțin timp după ce producătoarea Barbara Broccoli și regizorul Sam Mendes au dezvăluit în cadrul unei conferințe de presă titlul, distribuția și noile modele de automobile din acest film. Ei au refuzat însă să dezvăluie detalii despre intriga peliculei.

Franciza "James Bond" este una dintre cele mai profitabile pentru studiourile Sony, iar cel mai recent film lansat din această serie, "Skyfall", a generat încasări de peste 1,1 miliarde de dolari pe plan mondial, mai mult decât oricare alt film cu agentul 007.

Purtătorul de cuvânt de la Sony Pictures a spus că zvonurile potrivit cărora acel atac cibernetic a obligat studioul hollywoodian să oprească producția filmelor sale, inclusiv filmările de la "SPECTRE", sunt eronate.

Pirații cibernetici au lansat un atac informatic asupra diviziei de divertisment a grupului Sony, pe 24 noiembrie, blocând rețeaua de computere a acestuia și furând o serie de documente și informații importante, în cadrul unuia dintre cele mai severe atacuri cibernetice comise asupra unei companii de pe teritoriul american. Autorii acestui atac informatic nu au fost deocamdată identificați.

În "SPECTRE", actorul britanic Daniel Craig, în vârstă de 46 de ani, va interpreta pentru a patra oară rolul agentului 007, după ce a jucat anterior acest rol în filmele "Casino Royale" (2006), "007: Partea lui de consolare/ Quantum of Solace" (2008) și "007: Coordonata Skyfall/ Skyfall" (2012).

În acest film, ce va fi regizat de Sam Mendes, spionul britanic va avea un adversar tenace în persoana unui personaj malefic, ce va fi interpretat de actorul austriac Christoph Waltz.

Dave Bautista, un celebru sportiv american, practicant de wrestling, va juca și el în noul film din seria "James Bond".

Actrița italiană Monica Bellucci și actrița franceză Léa Seydoux au fost alese pentru a interpreta rolurile feminine principale - Bond Girls - în filmul "SPECTRE", cel de-al 24-lea lungmetraj din seria "James Bond".

Filmările au debutat luni și vor dura șapte luni. Filmul "SPECTRE" va fi turnat în studiourile Pinewood din apropiere de Londra, la Roma, în Mexic, Tanger și în Alpii austrieci, a precizat Sam Mendes, care va regiza astfel al doilea film "James Bond" din cariera sa, după "007: Coordonata Skyfall".

Regizorul a dezvăluit de asemenea cu această ocazie un alt star al filmului "SPECTRE": noul model de automobil Aston Martin, DB10. Precedentul model, DB5, a fost transformat în cenușă în "Skyfall".

Titlul "SPECTRE" face referire la o misterioasă organizație secretă inventată de creatorul personajului James Bond, scriitorul Ian Fleming, în al nouălea roman din serie, intitulat "Thunderball".

Potrivit scenaristului John Logan, "Bond 24" nu va fi o continuare a lungmetrajului "007: Coordonata Skyfall", dar va avea numeroase legături cu acel film. În schimb, scenariul va fi inspirat, ca de obicei, din romanele lui Ian Fleming, creatorul personajului James Bond.

James Bond, super-spionul din romanele lui Ian Fleming, a ajuns pentru prima dată pe marele ecran în filmul "Dr. No", din anul 1962, cu ajutorul actorului Sean Connery, care a jucat rolul principal. Ceilalți actori care au interpretat același rol de-a lungul anilor sunt Roger Moore, George Lazenby, Timothy Dalton, Pierce Brosnan și Daniel Craig.

Primele 23 de filme "James Bond" realizate până în prezent au generat încasări de peste 4,1 miliarde de dolari în toată lumea.

Al 24-lea film din franciza cinematografică "James Bond" va fi lansat pe 6 noiembrie 2015.http://www.mediafax.ro/life-inedit/scenariul-noului-film-james-bond-furat-de-piratii-cibernetici-in-atacul-comis-asupra-sony-pictures-13719686
Back to top Go down
 
Scenariul noului film "James Bond", furat
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Diverse :: Diverse ( Sundries )-
Jump to: