HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  PublicatiiPublicatii  RegisterRegister  Log inLog in  

Share
 

 Scenariul noului film "James Bond", furat

Go down 
AuthorMessage
orlandoo
User
User


Number of posts : 1
Registration date : 2007-12-27

Scenariul noului film "James Bond", furat Empty
PostSubject: Scenariul noului film "James Bond", furat   Scenariul noului film "James Bond", furat Alarm-1014th December 2014, 06:53

Scenariul noului film "James Bond", furat de piraţii cibernetici, în atacul comis asupra Sony Pictures .


Scenariul filmului "SPECTRE", noul lungmetraj din franciza "James Bond", a fost furat de piraţii cibernetici, în timpul atacului comis de aceştia asupra serverelor studiourilor Sony, informează Reuters.
Producătorii filmelor cu agentul 007 spun că au aflat abia sâmbătă faptul că o versiune timpurie a scenariului pentru "SPECTRE" se afla printre materialele furate şi date publicităţii de piraţii cibernetici care au reuşit să acceseze calculatoarele şi serverele studiourilor Sony.

"Eon Productions este îngrijorată că o terţă parte care a primit acel scenariu furat ar putea să încerce să îl publice integral sau să publice fragmente din el", a precizat această companie de producţie cinematografică într-un comunicat, precizând cu această ocazie că scenariul în cauză este protejat de legea drepturilor de autor din Marea Britanie.

Filmul "SPECTRE", cu Daniel Craig în rolul principal, va fi lansat pe marile ecrane pe 6 noiembrie 2015. Filmările au început în această lună, la puţin timp după ce producătoarea Barbara Broccoli şi regizorul Sam Mendes au dezvăluit în cadrul unei conferinţe de presă titlul, distribuţia şi noile modele de automobile din acest film. Ei au refuzat însă să dezvăluie detalii despre intriga peliculei.

Franciza "James Bond" este una dintre cele mai profitabile pentru studiourile Sony, iar cel mai recent film lansat din această serie, "Skyfall", a generat încasări de peste 1,1 miliarde de dolari pe plan mondial, mai mult decât oricare alt film cu agentul 007.

Purtătorul de cuvânt de la Sony Pictures a spus că zvonurile potrivit cărora acel atac cibernetic a obligat studioul hollywoodian să oprească producţia filmelor sale, inclusiv filmările de la "SPECTRE", sunt eronate.

Piraţii cibernetici au lansat un atac informatic asupra diviziei de divertisment a grupului Sony, pe 24 noiembrie, blocând reţeaua de computere a acestuia şi furând o serie de documente şi informaţii importante, în cadrul unuia dintre cele mai severe atacuri cibernetice comise asupra unei companii de pe teritoriul american. Autorii acestui atac informatic nu au fost deocamdată identificaţi.

În "SPECTRE", actorul britanic Daniel Craig, în vârstă de 46 de ani, va interpreta pentru a patra oară rolul agentului 007, după ce a jucat anterior acest rol în filmele "Casino Royale" (2006), "007: Partea lui de consolare/ Quantum of Solace" (2008) şi "007: Coordonata Skyfall/ Skyfall" (2012).

În acest film, ce va fi regizat de Sam Mendes, spionul britanic va avea un adversar tenace în persoana unui personaj malefic, ce va fi interpretat de actorul austriac Christoph Waltz.

Dave Bautista, un celebru sportiv american, practicant de wrestling, va juca şi el în noul film din seria "James Bond".

Actriţa italiană Monica Bellucci şi actriţa franceză Léa Seydoux au fost alese pentru a interpreta rolurile feminine principale - Bond Girls - în filmul "SPECTRE", cel de-al 24-lea lungmetraj din seria "James Bond".

Filmările au debutat luni şi vor dura şapte luni. Filmul "SPECTRE" va fi turnat în studiourile Pinewood din apropiere de Londra, la Roma, în Mexic, Tanger şi în Alpii austrieci, a precizat Sam Mendes, care va regiza astfel al doilea film "James Bond" din cariera sa, după "007: Coordonata Skyfall".

Regizorul a dezvăluit de asemenea cu această ocazie un alt star al filmului "SPECTRE": noul model de automobil Aston Martin, DB10. Precedentul model, DB5, a fost transformat în cenuşă în "Skyfall".

Titlul "SPECTRE" face referire la o misterioasă organizaţie secretă inventată de creatorul personajului James Bond, scriitorul Ian Fleming, în al nouălea roman din serie, intitulat "Thunderball".

Potrivit scenaristului John Logan, "Bond 24" nu va fi o continuare a lungmetrajului "007: Coordonata Skyfall", dar va avea numeroase legături cu acel film. În schimb, scenariul va fi inspirat, ca de obicei, din romanele lui Ian Fleming, creatorul personajului James Bond.

James Bond, super-spionul din romanele lui Ian Fleming, a ajuns pentru prima dată pe marele ecran în filmul "Dr. No", din anul 1962, cu ajutorul actorului Sean Connery, care a jucat rolul principal. Ceilalţi actori care au interpretat acelaşi rol de-a lungul anilor sunt Roger Moore, George Lazenby, Timothy Dalton, Pierce Brosnan şi Daniel Craig.

Primele 23 de filme "James Bond" realizate până în prezent au generat încasări de peste 4,1 miliarde de dolari în toată lumea.

Al 24-lea film din franciza cinematografică "James Bond" va fi lansat pe 6 noiembrie 2015.http://www.mediafax.ro/life-inedit/scenariul-noului-film-james-bond-furat-de-piratii-cibernetici-in-atacul-comis-asupra-sony-pictures-13719686
Back to top Go down
 
Scenariul noului film "James Bond", furat
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Diverse :: Diverse ( Sundries )-
Jump to: