HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  PublicatiiPublicatii  FAQFAQ  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  Log inLog in  

Share | 
 

 Aplicația WhatsApp Web este disponibilă pe Chrome

Go down 
AuthorMessage
dementu
Power User
Power User
avatar

Male
Number of posts : 76
Age : 38
Localizare : Craiova
Registration date : 2007-12-23

PostSubject: Aplicația WhatsApp Web este disponibilă pe Chrome   23rd January 2015, 06:23

Aplicația WhatsApp Web este disponibilă pe ChromeCelebra aplicație care permite în afară de chatul obișnuit și trimiterea de fișiere audio, foto sau video va fi disponibilă acum și în browserele de internet de pe calculator ori laptop. Chiar dacă momentan WhatsApp este disponibilă pe web doar cu ajutorul telefonului mobil, aceasta ar putea fi în curând folosită doar de pe PC, notează m.go4it.ro.

Aplicația WhatsApp Web este disponibilă pe Chrome. De la lansarea aplicației celebre și până în prezent, au existat numeroase zvonuri că aceasta va ajunge să fie utilizată și de pe calculator ori laptop, însă până acum a fost disponibilă exlusiv sub formă de aplicație mobilă.

Acum însă, WhatsApp, sau mai bine zis WhatsApp Web este accesibil și folosind linkul https://web.whatsapp.com. Deocamdată, serviciul poate fi accesat doar prin browserul de Google Chrome din cadrul unui telefon mobil ce are instalat și aplicația inițială. Dintre aceastea, doar cele cu sisteme de operare Android, Symbian, Blackberry și Windows Phone pot fi folosite pentru logarea în WhatsApp pe interfața web.

Logarea in WhatsApp Web pe un PC nu este chiar atât de simplă precum aplicația nativă și este nevoie a se urma câțiva pași esențiali. Mai întâi, utilizatorul trebuie să scaneze un cod QR utilizând aplicația inițială de pe telefon, actualizată la cea mai recentă versiune. Doar așa se poate realiza autentificarea utilizatorului. Sesiunea va fi valabilă până la închiderea efectivă a tabului respectiv, ori până când conexiunea la internet a telefonului este întreruptă.

Atenție, telefonul mobil pe care este instalată aplicația trebuie să fie conectat în permanentă la internet, altfel conexiunea va fi intreruptă și veți fi nevoiți să repetați pașii de mai sus pentru a vă reloga.

Imediat după publicarea acestor informații, reacțiile utilizatorilor nu au întârziat să apară. Astfel, mulți spun că Facebook face utilizarea WhatsApp în web foarte complicată, în special din cauza necesității utilizării internetului pentru ambele dispositive. Unii se întreabă de ce nu s-a gândit nimeni ca autentificarea pe platform web să se facă folosind profilul de Facebook, care ar putea astfel să fie atașat celui de WhatsApp.

Cu toate astea, lucrurile sunt încă la început și cel mai probabil serviciul va fi optimizat pe parcurs, pentru a permite conversațiilor de tip text să fie disponibile prin intermediul serviciului WhatsApp Web și pe PC.

_________________


Back to top Go down
http://frozen-network.tk
 
Aplicația WhatsApp Web este disponibilă pe Chrome
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Cea mai mare Comunitate SAMP

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Diverse :: Diverse ( Sundries )-
Jump to: