HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  PublicatiiPublicatii  RegisterRegister  Log inLog in  

Share
 

 Aplicaţia WhatsApp Web este disponibilă pe Chrome

Go down 
AuthorMessage
dementu
Power User
Power User
dementu

Male
Number of posts : 76
Age : 38
Localizare : Craiova
Registration date : 2007-12-23

Aplicaţia WhatsApp Web este disponibilă pe Chrome Empty
PostSubject: Aplicaţia WhatsApp Web este disponibilă pe Chrome   Aplicaţia WhatsApp Web este disponibilă pe Chrome Alarm-1023rd January 2015, 06:23

Aplicaţia WhatsApp Web este disponibilă pe ChromeCelebra aplicaţie care permite în afară de chatul obişnuit şi trimiterea de fişiere audio, foto sau video va fi disponibilă acum şi în browserele de internet de pe calculator ori laptop. Chiar dacă momentan WhatsApp este disponibilă pe web doar cu ajutorul telefonului mobil, aceasta ar putea fi în curând folosită doar de pe PC, notează m.go4it.ro.


Aplicaţia WhatsApp Web este disponibilă pe Chrome Aplicatia-WhatsApp-Web-este-disponibila-pe-Chrome-770x470-770x470


Aplicaţia WhatsApp Web este disponibilă pe Chrome. De la lansarea aplicaţiei celebre şi până în prezent, au existat numeroase zvonuri că aceasta va ajunge să fie utilizată şi de pe calculator ori laptop, însă până acum a fost disponibilă exlusiv sub formă de aplicaţie mobilă.

Acum însă, WhatsApp, sau mai bine zis WhatsApp Web este accesibil şi folosind linkul https://web.whatsapp.com. Deocamdată, serviciul poate fi accesat doar prin browserul de Google Chrome din cadrul unui telefon mobil ce are instalat şi aplicaţia iniţială. Dintre aceastea, doar cele cu sisteme de operare Android, Symbian, Blackberry şi Windows Phone pot fi folosite pentru logarea în WhatsApp pe interfaţa web.

Logarea in WhatsApp Web pe un PC nu este chiar atât de simplă precum aplicaţia nativă şi este nevoie a se urma câţiva paşi esenţiali. Mai întâi, utilizatorul trebuie să scaneze un cod QR utilizând aplicaţia iniţială de pe telefon, actualizată la cea mai recentă versiune. Doar aşa se poate realiza autentificarea utilizatorului. Sesiunea va fi valabilă până la închiderea efectivă a tabului respectiv, ori până când conexiunea la internet a telefonului este întreruptă.

Atenţie, telefonul mobil pe care este instalată aplicaţia trebuie să fie conectat în permanentă la internet, altfel conexiunea va fi intreruptă şi veţi fi nevoiţi să repetaţi paşii de mai sus pentru a vă reloga.

Imediat după publicarea acestor informaţii, reacţiile utilizatorilor nu au întârziat să apară. Astfel, mulţi spun că Facebook face utilizarea WhatsApp în web foarte complicată, în special din cauza necesităţii utilizării internetului pentru ambele dispositive. Unii se întreabă de ce nu s-a gândit nimeni ca autentificarea pe platform web să se facă folosind profilul de Facebook, care ar putea astfel să fie ataşat celui de WhatsApp.

Cu toate astea, lucrurile sunt încă la început şi cel mai probabil serviciul va fi optimizat pe parcurs, pentru a permite conversaţiilor de tip text să fie disponibile prin intermediul serviciului WhatsApp Web şi pe PC.

_________________

Aplicaţia WhatsApp Web este disponibilă pe Chrome H6w
Back to top Go down
http://frozen-network.tk
 
Aplicaţia WhatsApp Web este disponibilă pe Chrome
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Cea mai mare Comunitate SAMP

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Diverse :: Diverse ( Sundries )-
Jump to: