HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  PublicatiiPublicatii  RegisterRegister  Log inLog in  

Share
 

 Cum sa lesinati banditii (NPC)

Go down 
AuthorMessage
Admin
Extreme User
Extreme User
Admin

Male
Number of posts : 225
Age : 38
Localizare : Craiova
Registration date : 2007-12-21

Cum sa lesinati banditii (NPC) Empty
PostSubject: Cum sa lesinati banditii (NPC)   Cum sa lesinati banditii (NPC) Alarm-1023rd January 2018, 03:24

Pentru cine inca nu a descoperitul "secretul" lesinarii banditilor, va dau eu mai jos cateva indicatii.

1. Important de tinut minte este ca dificultatea banditilor creste cu 1 la fiecare victorie si scade cu 3 la fiecare duel pierdut. Este foarte important sa nu cresteti dificultatea duelului cu banditii pentru ca le creste viata si numarul de indemanari. (Dificultatea o gasiti cand dati la Duel, deasupra motivatiei, este scris: "Dificultatea duelului: x")

Sugestie:
La fiecare 3 dueluri incercati sa pierdeti un duel ca sa reveniti cu dificultatea la 0. Nu se poate mereu, dar incercati daca vreti sa apara alti banditi mai repede decat la 30 minute si sa nu va creasca prea mult dificultatea duelului. Un duel se poate pierde pe un bandit cu Ferire peste 100, echipat cu haine de maxim Rezistenta (daca banditul are arma alba) / Reflex (daca banditul are arma de foc) (sa nu incasati prea rau) si FARA arma.

La o dificultate a duelului cu banditii egala cu 0, nivel jucator 120, minim viata banditilor observata de mine, in cele peste 300 dueluri date in ultimele zile pe 3 servere unde joc, a fost de 1350.

2. Ce banditi pot fi lesinati lejer cu absolut orice "build" ?
Cei cu Ferire foarte mica (0-20). Nu chiar toti insa, unii va pot si lesina, daca au Impuscare / Vigoare foarte mare si o Tintire mult mai mare decat voi.

Sugestii:
Puneti la tactica, tinta numai in CAP, daca descoperiti un bandit cu: Ferire sub 20 si Rezistenta / Reflex peste 100.
Daca Rezistenta / Reflexul banditului sunt sub 100 si aveti cu haine cu tot undeva peste 200 Vigoare / Impuscare, atunci si cu tintele in maini un bandit de sub 1500-1600 viata poate fi lesinat.

Haine:
- pentru banditii care au Rezistenta mare folositi arma de foc si haine cu maxim de Impuscare / Tintire
- pentru banditii care au Reflex mare folositi arma alba si haine cu maxim de Vigoare / Tintire


ATENTIE: nu puteti lesina banditii usor daca nu aveti si voi acolo un minim de haine decente cu Tintire, Impuscare / Vigoare, cele care pot fi gasite la magazinele din oras sunt de ajuns. Pe lumea 1 cu caracter de soldat nu am folosit nici o haina din seturile noi aparute in ultimul an. Exemplu de haine folosite: Setul de aur, Pantaloni militaresti de lux (sau Pantaloni de piele maro), Cizme de calarie de lux, Palarie de fetru de lux, Cureaua lui Calamity jane, Esarfa mexicana.

P.S. Am reusit sa termin cele 10 lesinuri pe 3 caractere diferite, toate cu build de fort (Putere, Ascundere, Conducere, Viata), cu o Tintire nu mai mare de 50 pe caracterele de soldat si aventurier, si in jur de 100 pe caracterul duelist. Nu este greu, trebuie rabdare si energie Smile
Back to top Go down
http://frozen-network.forumz.ro
 
Cum sa lesinati banditii (NPC)
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: The West :: The West .ro :: F.A.Q-
Jump to: